Най-мощните ТАЛИСМАНИ-ПАЗИТЕЛИ за всяка зодия за 2022 година – кое ще ви донесе късмет и пари?

Предстоящата 2022 година ще е под знака на Водния тигър според китайския календар. Това означава, че всеки от нас, в зависимост от зодията си, ще бъде под закрилата на Висшите сили, но само ако придобие някой от специалните талисмани , които ще му донесат щастие, пари и късмет.

В годината на Водния тигър ни очакват много промени и представителите на зодиакалните знаци ще могат да успеят в бизнеса и личния живот.

Ето кои предмети ще се превърнат в мощен талисман за зодиите през 2022 година:

камък чароит

Овен

Овенът го чака една наситена със събития година, а дрехите в лилави нюанси ще ви помогнат да останете в добро настроение.

С помощта на този цвят ще бъде по-лесно да изпълните заветните мечти. Енергията на чароита ще ви помогне да се справите със задачите.

зелен яспис

Телец

Финансовият късмет ще се усмихне на Телец през 2022 г. , а зелените цветове в облеклото ще ви помогнат да запазите богатството. Енергията на този цвят ще помогне при преговорите и ще засили съпричастността. Като талисман можете спокойно да използвате яспис.

сребро с циркон

Близнаци

Талисманите на 2022 г. ще бъдат отразяващите повърхности, които могат да премахнат негативизма: джобни огледала, метални и сребърни предмети. Енергията на циркона е полезна като камък-талисман.

тюркоаз камък

Рак

С помощта на дрехи във водни нюанси ще бъде възможно да се запази вътрешната хармония, а енергията на тюркоаза ще ви помогне за бизнеса и да реализирате планове.

талисман пантера

Лъв

Лъвовете през 2022 г. ще донесат късмет не толкова цвят, колкото фигурки на хищни животни на работния плот: лъв, прилеп, пантера. За минерали изберете котешко око, турмалин или оникс.

кристал

Дева

За Девите ще бъде добре да използват жълто-зелени нюанси. За да привлекат късмет през 2022 г., те трябва да носят цитрин със себе си, както и да поставят кристална друза на работния си плот.

гривна родонит

Везни

За Везните през 2022 г. фигурите от везни, изработени от мед или бронз, ще им помогнат. Като минерал-талисман трябва да изберете кварц или родонит.

лапис лазули

Скорпион

Сините цветове в дрехите ще ви помогнат да не бързате и да вземете правилните решения, а фигури или рисунки на светкавици ще ви помогнат да се предпазите от интригите на враговете. Минералите лапис лазули и нар също ще са от полза.

гривна хематит

Стрелец

Фигури на бързи животни: кон, гепард, изстреляна стрела, ще ви помогнат да хванете всичко и да не пропуснете нови възможности. Енергията на черните перли и хематита ще ви помогне бързо да попълните енергийните резерви.

талисман сфинкс

Козирог

Козирозите имат много работа през 2022 г. и за да бъдете късметлии, е важно да поддържате позитивна нагласа и да придобиете нови знания. Фигури на сфинкс или химера ще ви помогнат да се справите с тежестта на отговорността, а минералите халцедон, оникс и опал ще ви помогнат да се настроите  положително.

диаманти

Водолей

Водолеите през 2022 г. ще имат нови перспективи, които могат радикално да променят живота им. Студените нюанси в дрехите са удачни. Като талисмани може да разглежда кристала, както и диамант.

гривна малахит

Риби

Ще бъде по-лесно да превъзмогнете  натоварването с помощта на талисмани. Енергията на увивните растения ще ви помогне да се адаптирате към обстоятелствата, а малахитът ще ви даде пробивна енергия и ще ви предпази от заболявания.