Смразяващи кръвта разкрития за жестокото убийство на Силвия от мексиканеца Пабло, децата им… ВИДЕО

Окръжният съд в Разград ще решава днес дали да остави за постоянно в ареста мъжа, обвинен в убийството на съпругата си.

Според прокуратурата мотив за престъплението е ревност.

До разкриването му се стигнало, след като родителите на жертвата подали сигнал, че два дни нямат връзка с нея. А камери за видеонаблюдение в града показали как мъжът пренася чували с велосипеда си.

Преди това той се опитал да заблуди разследващите, че не знае нищо за убийството. 
 

Разградската полиция разкри жестоко убийство на 40-годишната Силвия Петрова. В продължение на няколко дни жената е била обявена за издирване, а 44-годишния ѝ съпруг Пабло Санчес се е опитал да заблуди разследващите, които обаче вчера намират тялото ѝ.

„Сигналът, че жертвата е изчезнала е подаден от баща ѝ на 13 декември. Тялото на Силвия е открито след тридневни издирвателни действия в района на промишлената зона на Разград“. Tова заяви пред bTV директорът на ОДМВР-Разград ст. комисар Диян Минков.

Още на втория ден от полицията са знаели, че най-вероятно става въпрос за убийство. Ключът към разкриването на престъплението се оказали данни от камери в града, като въз основа на тези доказателства Санчес се е пречупил и започнал да оказва пълно съдействие на криминалистите.

Силвия е била убита в дома си.
 

Жертвата не е подавала сигнали за домашно насилие. Но в хода на разследването е станало ясно, че е била подложена на психически и физически тормоз от страна на съпруга си.

По неофициално получена информация от Испания Пабло е имал посегателства срещу бивши свои приятелки.

Пабло и Силвия са родители на три деца. Най-вероятно те са били у дома по време на убийството, но предстои това да бъде изяснено от разследващите.

44-годишният мексиканец е задържан за 24 часа. Мярката му за неотклонение ще бъде гледана днес в Окръжен съд – Разград.

Близки на жертвата започнаха кампания в подкрепа на трите ѝ деца с цел да бъдат подпомогнати в навечерието на коледните празници.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ