Зъл демон и антиваксър: Ето кой е убиецът, разчленил 40-г майка на 3 деца в Разград ВИДЕО

40-годишната Силвия Петрова от Разград е убита от съпруга си Пабло Санчес, мексиканец с испанско гражданство, в дома на родителите ѝ. По време на престъплението в къщата са били и трите й деца, най-голямото от които на 15-16-годишна възраст. Това стана ясно по време на брифинг на полицията в Разград.

„В момента извършителят е подложен на разпит.

Оказва пълно съдействие на колегите от криминална полиция. По ирония на съдбата разкриването на престъплението съвпадна с рождения ден на най-голямото дете, на 15-16 години”, съобщи окръжният прокурор Тихомир Тодоров на брифинга.

„Зад библейския му вид очевидно се крие зъл демон. Попадаше под една от хипотезите, които разследвахме, но не очаквахме да е автор на деянието. Грижеше се много добре за децата си, извеждаше ги в парка“, добави той.

Санчес е бил регистриран на територията в Западна Европа за насилие срещу жени стана ясно още по време на брифинга.

В полицията не са получавани сигнали от страна на жертвата, нито от нейни близки.

Трупът на Силвия е разчленен, но каква е причината за смъртта, все още не е ясно. Изчаква се аутопсията.

Убиецът е завършил икономика в Мексико Сити, работел е на летището в Тенерифе, на висока позиция в диспечерската служба.
Владее най-малко четири езика, ерудиран, с богата обща култура, вегетарианец, антиваксър. Все още не е огласил мотивите си за зверството.

След психологичен анализ най-вероятно ще се окаже, че е престъплението е заради болезнена ревност.

Първоначално Санчес е опитал да заблуди полицията. Записи от камери в града обаче са го заковали, след което е направил пълни самопризнания. 

По повдигнатото му обвинение го грозят от 15 до 20 години затвор, доживотен затвор или доживотен затвор без право на замяна. 

 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ