Към добро или лошо: Прочути нумероложки с прогнози за кабинета „Петков“ заради числата 4, 13 и 21

В понеделник на 13 декември точно в 13:00 часа започна гласуването на кабинета „Петков“. Съвпадението на числата около новия мандат се оказват позитивни за ново начало за следващите 4 години.

Новият кабинет носи около себе си много символика с редици редуцирани числа, смятат нумеролозите. 13 винаги се е възприемало като противоречиво число, за едни е негативно, а за други – като новият кабинет, се оказва позитивно.

„Тук имаме едно и три, което като сбор е 4, цифрата 4 в нумерологията тя отговаря на Сатурн, тя е разгръща и отваря, тя дава един шанс и една нова врата, това е портата, през която се влиза, а денят е прекрасен в този смисъл, а числото е прекалено отворено, то е структурирано прекалено добре и има всички шансове за успех“, коментира пред България Он Ер нумерологът Нели Колева.

В екипа на Кирил Петков влизат 21 министри, а самото правителство е 21-ото след след 1990 година. 

Според Колева всяко едно число носи своята символика, но в този случаи е съвпадението е по няколко линии.

„Това е съвпадение, а неслучайно тези съвпадения са важни, както повтарящите се числа. Самата редуцираща четворка структурира по особен начин, който е позволяващ и даващ, не затваря събитията, а дава шанс да се разгърнат и да протекат“, допълни тя.

Съвпаденията около повтарящото се число продължават, като до този кабинет в България има 13 правителства, които са изкарали пълен мандат от началото на прехода.

“Ако нещата вървят добре и има разбирателство в коалицията до края на март, мандатът ще бъде изкаран”.

Това коментира нумероложката Ели Маринова пред „Телеграф“ относно гласуването на новото правителство. Според нея януари, февруари и март са доста несигурни месеци и оцеляването на правителството ще бъде под въпрос.  
“13 е число на изпитания, изисква желязна дисциплина и ред. Като в същото време всичко, което е под числото четири, както е четворната коалиция вещае бъдеще на постоянно поставяне на условия. Под четворката хората настояват за повече, отколкото могат да получат”, казва Ели Маринова.  

Тя също така очерта потенциала на новото правителство за това дали ще изкара мандата от четири години като 50/50.  

„Вървим към или най-доброто, или към най-лошото”, така обобщи нумероложката Ели Маринова.