Алена със зловещи думи за 2022: Бащи ще застават срещу синовете си, майки – срещу дъщерите си

“Лунен календар на красотата”, “Вашата календарна 2022” и “Астрологичен хороскоп” гледат в бъдещето.

Редът и хармонията ще бъдат налагани с насилие и с измама от малцинство спрямо мнозинството.

В природата и живота новото, добро или зло, покълва от старото, затова и предстоящата 2022 година на Венера ще ни поднесе плодовете на всичко, което обществото ни пося от 2020 г. насам

.

Ще битуваме в омраза, хаос, криза, разруха, лъжа, усмихнато внушаваща ни, че е истина.

През 2021 година властваха Злобата, Омразата и Агресията не само в обществен план, но и в бита, които и през 2022 година може да не допуснат да се възцари спокойствие и да продължат да гонят целите си без оглед на средствата. Предстоят ни 365 дни, в които редът и хармонията ще бъдат налагани с насилие и с измама от малцинство спрямо мнозинството.

Като червена нишка през цялата година ще ни съпровождат силно изразените материални потребности и желания. Годината на любовта и хармонията този път е и година на меркантилността, далаверите и грабежа. Думи и дела са подчинени на мисли за пари, по-често за лесни пари.

Войната между поколенията ще продължи с нестихваща агресия.

Подвластни на какво ще сме?

През цялата година е засилен стремежът към красивото, хармонията и разбирателството, но предупреждавам да владеем емоциите и чувствата си, за да не си печелим врагове, демонстриращи лицемерно приятелство, които ще ни вредят, докато ни се кълнат във вярност. Внимавайте! Стремежът и крайният резултат може да са противоположни.

Характерно за годината на Венера е изобилието на сватби. Ще се родят повече от обичайното деца.

В годината на Венера здравето на всеки от нас е следствие както от заложеното в личния му хороскоп, така и от негативните емоции, дълбоко пропили телата и душите ни в предходните две години. В годината на равносметка здравето ни ще поиска своето и за мнозина цената няма да е платима.

Какви вибрации ще ни донесе 2022 година?

Преди да се притесним от очакващото ни пред 2022 г., ще хвърля поглед към началото на века. Година на Венера с вибрация шест сме имали два пъти. Първата – 2004 г. е съставена от една двойка, две нули и една четворка, говорещи са хармония и между поколенията, въпреки трудностите и изискването за премълчаване.

Втората – 2013-а, когато властваха една нула, една двойка, една единица и една тройка ни донесе разнообразие, чието съчетание между добро и зло не можа да блокира кризата, неподходящото общуване, негативните мисли, желанието на некадърните да властват и се облажват от държавния мед. Сегашната 2022 година е носител на три двойки и една нула и това трикратно повторение не поражда позитив, напротив, формира негативи и трудности в битието.

Всяка от трите двойки налагат такт, търпение и подчинение до овчедушие, но преобразуващи се в инат и посичане с необмислени думи. В създадената криза опита за извинение по-често ще е разбран повратно. И в цялата тази напрегната атмосфера в личен, семеен и обществен план плутоновата нула разбива на пух и прах шанса за хармония между поколенията. Причината е, че тя е заградена от две двойки, в резултат на което настъпва противопоставяне и невъзможност за разбирателство.

Бащи ще застават срещу синовете си, майки – срещу дъщерите си, възрастните родители срещу техните наследници. Вместо хармония, на която е носител Венера ни очаква криза на общуването на всички нива, често прикрити зад лицемерно миролюбива усмивка-гримаса.

Кои зодии ще имат добра година?

Такова разделение е невъзможно, защото зодията или зодиакалния знак е проекция върху индивида на характеристиките на зодиакалното съзвездие, а всичките 12 са равнопоставени. Да, знам че в интернет е пълно с подобни имитиращи астрология фантазии, но в истинската астрология няма как да бъдат предопределени такива зодиакални знаци, които обещават на всички, родени в тяхна власт успешна или трудна, късметлийска или каръшка, самотна или наситена с любовни трели година. За всеки от хората подвластни на една зодия заложеното е различно и е следствие от неговата дата на раждане.

Единственото изискване спрямо всички хора е да не се започва бизнес в периодите на ретроградния Меркурий, който в годината на Венера ни подлага на изпитание с привидно четири ретроградни периода на движение, но заради прехода и в предходните зодиакални знаци те са седем:

– Меркурий е ретрограден във Водолей в периода 14.1.2022 г. – 13.42 ч до 27.1.2022 г.

– Меркурий е ретрограден в Козирог в периода 27.1.2022 г. до 4.2.2022 г. – 06.13 ч.

– Меркурий е ретрограден в Близнаци в периода 10.5.2022 г. – 14.48 ч – до 24.5.2022 г.

– Меркурий е ретрограден в Телец в периода 24.5.2022 г. до 3.6.2022 г. – 11.01 ч.

– Меркурий е ретрограден във Везни в периода 10.9.2022 г. – 06.38 ч. до 24.9.2022 г.

– Меркурий е ретрограден в Дева в периода 24.9.2022 г. до 2.10.2022 г. – 12.08 ч.

– Меркурий е ретрограден в Козирог в периода 29.12.2022 г. – 11.32 ч до 31.12.2022 г. за месеца, но продължава своята ретроградност в Козирог до 19.1.2023 г, пише Труд.

Добрата новина е, че всички родени с ретрограден Меркурий, особено ако съвпада с посочените знаци на ретроградност, ще жънат успехи и ще бъдат щастливи в тези периоди, дори и годината им като цяло да е трудна.