Тежка астропрогноза! Алена алармира: 2022 ще е врящ казан! Всичко зависи от душите ни

2022 година ще мине под знака на Венера и принципно в нея трябва да доминира любовта, това каза по bTV популярната астроложка Алена. Тя обаче направи уговорката, че 2013 година също е била под знака на тази планета, а през имаше доста трусове в обществото ни. „Каква ще ни бъде годината зависи от душите ни“, каза Алена.

Тя припомни в края на 2021-а, че периодът е бил под знака на Меркурий и затова публично се изговорени много слова, които трудно се забравят и преглъщат.

Огнените знаци в хороскопа Овен, Лъв и Стрелец ще врат и кипят от емоции през новата година, но водните – Риби, Рак и Скорпион, ще ги „гасят“ много бързо. Страстите в такива връзки и семейства могат да прераснат в скандали, особено около датата на подписване, предсказа Алена. Въздушните знаци Близнаци, Везни и Водолей пък ги очаква главоломен успех.

Тя се извини на хората, че понякога се обърква коя е следващата година, защото в момента изготвя прогнози чак за април 2023-а. „И как е там в бъдещето?“, попита водещият Златимир Йочев. „По-добре, отколкото в 2022 година“, отговори астроложката.