Жена скочи от 4-я етаж за да се спаси от мигрант изнасилвач. Изродът държал 3 жени под ключ ВИДЕО

В Москва е задържан 28-годишен мъж, който е държал насила три жени в апартамента си. Една от тях е скочила от четвъртия етаж, за да се спаси от изнасилвача. Това съобщиха от Московската служба на Следствения комитет, цитирани от Глас Нюз.
 

Мъжът е обвинен в изнасилване, опит за убийство и незаконно лишаване от свобода.

 Следствието поиска да го изпрати под арест.

В нощта на 7 декември мъжът пребил и изнасилил момиче в апартамента си, след което тя скочила от четвъртия етаж, опитвайки се да избяга от изнасилвача. Тогава нарушителят слязъл долу и нанесъл прободни и порезни рани на момичето, след което изчезнал. Очевидци извикали линейка, момичето е настанено в болница в тежко състояние. 

Жертвата е на 20 години, отбелязват чуждестранните  медии.

Те публикуват видео от охранителна камера, на което се вижда как мъж с червено яке преследва минувачи, които се опитали да помогнат на падналото на земята момиче.

Според разследването освен пострадалата, нарушителят е задържал принудително още две жени, родени през 1984 и 1999 година. Той им завързал ръцете с тиксо, но жените успели да се освободят и да напуснат апартамента, когато мъжът излязъл. Според „112“ задържаният е гражданин на Таджикистан Толибчон Аминов.

Според основната версия заподозреният подмамил едно от момичетата в апартамента, в който течал ремонт, под предлог да помогне за почистване.