Дани Кирилов наруши забраната на Бойко и написа във Фейсбук клюка за Кирил Петков и Цецка Цачева

Булфото

На Дани Кирилов му беше забранено да пише във Фейсбук лично от лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, но с отслабването на едноличната власт на бившия премиера явно е дошъл момента за еманципация.

Забраната дойде, след като Кирилов бе нарекъл във Фейсбук Христо Иванов „Спонджбоб квадратни гащи“ по повод акцията му на Росенец срещу резиденцията на Доган.

Бившият правосъден министър днес написа пост, който звучи малко закодирано, но дава информация за бъдещия премиер Кирил Петков:

„Viva ….за коалицията от Буджака.

Идат всенародни тържества!

От утре всеки гражданин да се абонира за всички издания на ….знаете кого.

Поне 5 кръга намериха удовлетворение в близкото бъдеще. Вече се знаят участниците във финалната приватизация на Държавата…. всъщност, те са същите и от преди – червени зетьове, Р. Овч, всичкото соц. номенклатурно наследство …под погледа на г-жа Хасан.

Вижте измамливите очи на новия премиер ….да, да, неговите, не на неговия партньор…..аз ги помня от декември 2016 в кабинета на Цачева, изпратени в последния момент от Плевнелиев, защото те можели да направят модела на 240 мажоритарни избирателни райони….по харвадски ! Е, не можеха и на кв. Орфей в Хасково да направят, ама някой удивително им беше дал изходни данни, които по принцип хич не са достъпни.

Още обичаме идеолозите им, представени твърдо и отзад в ръководството на ГЕРБ, защото и ние обичаме да сме умни и красиви, и плешиви като наследниците на Конфуций и да сме принцеси на Правосъдието.

Ако имахме качествени представили в ПАСЕ, днес Европа щеше да знае за наследника бузлуджански ….и не само ЛИБЕ, където явно имаме безпомощни фигуранти и интриганти за ЧСИ кораби.

Култура няма и дисциплина няма, а мъката ни е всеобща.

А и познание няма ….но после ще Ви кажа за Правителството“, пише Кирилов.