Топ астроложка: Генерали реваншисти ще ни управляват задкулисно, а след 15 месеца…

Генерали, представители на службите, затворени общества ще управляват България. Те ще разполагат с достатъчно финанси, идващи отвън – Юпитер, но парите няма да са за народа. Ще се обезпечават управлението и администрацията. Това прогнозира астрологът Силва Дончева, цитирана от „Флагман“.

Според нея бе избран възможно най-неподходящият ден за откриване на 47-ото Народно събрание. 

В 9:00 часа на 3 декември официално бе открито първото заседание на парламента, а точно тогава Луната бе без курс. 

„Вече стана традиция важни събития да се започват на разпад на Луната. А това води до къс живот на Народното събрания, още повече че и самата разпадаща се Луна е в съзвездие и знак на скрития, задкулисен и опасен Скорпион, където въобще не и е мястото и е без курс, без живот, угаснала“, сподели Дончева във Фейсбук. 

„Луната е символ на народа, дома, жените, децата, земята, храната, майките, грижовността, явно тези неща няма да са в центъра на работата на депутатите. Същевременно те (б.а. депутатите) не трябва да се надяват, че ще са дълго на работа, може и месеци да им е службата“, уточни тя.

„Новото Народно събрание се учреди в цикъл на затъмнения, между Лунно през ноември и Слънчево затъмнение на 4 декември. Явно нищо няма да е осветено, грубите материални страсти ще преобладават, светилата са затъмнени, няма дълъг живот“, коментира астрологът. 

„Знакът на Стрелец е обвързан със силно раздвоение и външно, мощно чуждестранно влияние, на фона на съзвездие Скорпион – тайните и големите преобръщания, реформи и изчиствания. Много мътна вода ще тече“, добави тя. 

„Като връх на всичко това Слънцето е до Антарес, а това е алфата на съзвездие Скорпион… – звучи чудно. Звездата е характерна с тайнствената си, задкулисна и агресивна, конфликтна, отмъстителна, злобна и упорита природа. Явно ще има удари под кръста, заплахи и изнудване и сериозни военни действия между фракциите. Ще победи по-коварният и издържливият“, изтъкна Силва Дончева. 

„Антарес е наречена и “Страж на запада”, покровителствува военните, явно ще строим бази и ще сключваме военни споразумения на запад….ще ги облечем в закони, разбира се. С една дума положението е военно“, коментира тя. 

„А и Антарес е с мъжка вибрация, много малко жени има в Народното събрание. Добре, че е за кратко. Ще ни управляват генерали и представителите на службите и затворени общества – Скорпион, както и банкерите“, коментира дамата, която е сред най-известните астролози у нас. 

„Антарес е свързан с жесток реваншизъм, страх и отмъстителност. Всичко това ще е обвързано с огромни реформи и чистки във финансовата, кредитната, полицейската, икономическата, поземлена и разузнавателна дейности“, обясни тя. 

„Слънцето, тъй като сме в късната есен в 9.00ч. е в 12 дом, където определено не му е мястото. Това ще намали животът му, прозрачността и активността на дейността на НС. 12 дом е обвързан и с медицината и когато Слънцето е там не се очаква здраве, а свръхактивност на лекари, дано да е за добро, но надали“, изтъкна астрологът. 

„12 дом е болнав, немърлив и често мързелив. 12 дом е с вибрацията на Риби, знак за бежанци, пандемии, болници и бедност. Явно политиката ще е насочена към социално бедните, евентуални бежанци, много силно ориентирана към нови закони за COVID-19, както съм писала вече с всички възможни административни и бюрократични ограничения. Слънцето няма да диша свободно. Всичко това обаче ще е обезпечено щедро с нужните средства, логистика и пари отвън“, уточни тя. 

„Напрегнатият аспект между Сатурн и Уран предполага и тенденции към резки обрати, внезапни протести и недоволство, което може да разлюлее финансовата стабилност. Това може да преобърне нещата. Възможни огромни медийни скандали, въпреки изключително добрия пиар по принцип. Медийната политика ще доста ловка и добра“, добави Дончева. 

„Хубавият аспект между Слънцето и Сатурн във втори дом показва стабилност във финансовата сфера, запазване на консерватизъм и устойчивост. Проблемът е, че самото присъствие на Сатурн в дома на финансите означава икономии, финансова дисциплина и административни ограничения“, обясни тя.  
„Финансовата политика ще е насочена към възрастните хора, към все по-енергична дигитализация на финансите, активно строителство, въвеждане на зелената сделка и законодателството около нея. /Сатурн е във Водолей/. Може пък някой да се осмили покрай този аспект да се замисли за атомна енергетика, а не само за вятър и вода… Да се молим за нови реактори или нова централа като идея на законодателя“, коментира астрологът. 

Според нея, управлението ще разполага с достатъчно финанси, идващи отвън – Юпитер, но те няма да са за Луната – народа, а ще обезпечават управлението и администрацията.

„Венера е до Плутон в чужд за нея знак – Козирог. Тя управлява Везни, които кулминират. Отново всичко е зад кадър и силно манипулативно и коварно. Законодателството, което ще се изработва ще е с двояко значение и тълкование, както и твърде лобистко. Венера и Плутон са с квадрати към самия връх, което не предполага честност“, обясни тя. 

„Върхът на хороскопа е управление, администрация, логистика, точност и дисциплина. С една дума ще има дисхармоничност, за едни ще има, за други – не“, добави Дончева. 

Тя очаква външно ориентирано на запад, силно задкулисно, стегнато и прикрито, военно-административно-медицинско-медийно управление с реваншистки и същевременно крайно реформистки характер за кратко време. Едва ли ще е повече от година до 15 месеца или ако продължи, ще е по военному, поясни астрологът.