Водещият на „Панорама“ се видя в чудо от сеира, спретнат от гостите в студиото му СНИМКИ

„Много е кофти ареста. Аз бях там, но искам Кирчо, който е нарушил закона, да прекара там поне едно денонощие. Той е извършил престъпно деяние по член 313“, това заяви лидерът на Атака Волен Сидеров по повод скандала с канадското гражданство на Кирил Петков.

„Ако обича генералът Радев да дойде и да обясни защо е назначил този.

Радев се е скрил в кула от слонова кост“, допълни Сидеров в предаването „Панорама“ по БНТ.

Той също така се ядоса, че в студиото няма сериозни партийни лидери, а дребни мераклии за политически живот.

„Вие бяхте вицепремиер в първото правителство, което ограби българите и когато се появи култовата фраза „За Бога, братя, не купувайте“. Признайте си – не може да отричате това“, заяви Сидеров към Александър Томов, който също бе в студиото.

„Не е вярно всичко това. Трябваше да се намери начин за промяна“, заяви Томов.

Водещият Бойко Василев се видя в чудо от свадата и всячески се опитваше да прекрати спора помежду им и да върне дебата около идващите избори 2 в 1, които ще се проведат на 14 ноември.

„Стига, моля ви. Нека чуем и другите. Всички трябва да говорят по равно, моля ви. Нека не говорим един върху друг, защото иначе няма как да има жестомимичен превод в ефир.

Моля, уважавайте се!

Г-н Сидеров, Вие защо не си промените името на български? Сидеров е Желязков на български“, каза водещият в опит да спре спора. Това обаче допълнително нажежи страстите и гостите му започнаха да говорят един през друг, а Сидеров суфлираше след всяка реплика.