Най-щастливите зодиакални знаци на 2022 година: цялата ВСЕЛЕНА ще им помага!

Овен

Новата 2022 година ще дойде спокойно. Овенът ще може да приеме всички промени, настъпили в живота им през предходните няколко месеца. През пролетта ще се реши съдбата на бъдещата кариера на представителите на знака. По това време ще има възможност да опитате късмета си в собствен бизнес.

 Тази година също е благоприятна за връзките и отношенията. Ще прекарвате повече време с близки, което ще повлияе положително на връзката ви. През втората половина на годината може да се появят пречки в личния и професионалния живот. Струва си да се вслушате във вътрешния си глас, защото той ще ви предупреди навреме и ще ви освободи от ненужното страдание.

Телец

Телеците обикновено са чувствителни по природа, поради което изпитват любовта дълбоко. Астрологът ги съветва да не са прекалено зависими от партньора си – това ще подобри отношенията. През втората половина на годината ще бъдете изпреварени от трудности, свързани с работата. Ще трябва да решите дали да останете в екип, който не ви носи радост, или да тръгнете в друга посока. Тази година ще бъде в много отношения революционна за Телец. Те ще могат да намерят нещо, което може да разшири кръгозора им и да облагодетелства социалния им живот.

Близнаци

Близнаците почти винаги са приятелски настроени и амбициозни. На развитието на тези черти на характера те трябва да обърнат внимание тази година. Те не трябва да позволяват на негативните чувства да надделеят и по този начин да бъдат лишени от мотивация за постигане на целите си. Трябва да сте подготвени за неочаквани събития в личния ви живот, които ще окажат голямо влияние. Зимните месеци ще бъдат време на щастие и радост. По това време би било добре да отидете на социални събития, където ще имате възможност да създадете нови запознанства, които ще бъдат полезни за в бъдеще.

Рак

Отървете се от целия негатив, натрупан през текущата година и се съсредоточете само върху бъдещето. Юпитер в Риби, който ще ни повлияе от самото начало на 2022 г., ще подкрепи желанието ви за самоусъвършенстване. Пролетта е щастливо време за Рака, но ще бъде така нареченото „спокойствие преди бурята“. Това време трябва да се използва за намиране на ново хоби или за стартиране на собствен проект. През втората половина на годината ви очакват промени в личния ви живот. Ще бъде много полезно да общувате с хора, с които можете да споделите своя опит.

Лъв

Хороскопът за 2022 г. изглежда много обещаващ за Лъв. През първата половина на годината ще има значителен успех в работата, а през втората половина ще има щастлив период във връзката. Краят на 2022 г.

може да бъде по -предизвикателен, като са възможни леки здравословни проблеми. Лъвовете винаги са пълни с енергия и страст. Тези черти ще станат още по -изразени тази година. Ще имате толкова много сили, че ще бъде достатъчно дори околната среда да се възползва от тях.

Дева

2022 г. ще бъде пълен с нови възможности за представителите на този знак. Положението на Юпитер и Сатурн ще повлияе на социалния ви живот, ще се почувствате по -добре в уединение и лесно ще прекарате време сами, без да зависите от никого. Що се отнася до кариерата ви, трябва да сте подготвени следващата година да бъде година на големи усилия, но и на голям успех. Ще имате уникална възможност да сбъднете заветната си мечта. Любовта ще бъде трудна, но ще намерите подкрепа в настоящата си връзка. От есенните месеци до края на годината можете да се насладите на ваканцията си.

Везни

Хороскопът Везни ги съветва да прекарват възможно най -много време с близки през първите месеци. С настъпването на пролетта ще почувствате, че сте отговорни за много области на живота. Възможно е дори преместване. Личният живот през 2022 г. ще претърпи промени. Бъдете внимателни, когато вземате важни решения, не бъдете импулсивни. Зимните месеци могат да бъдат финансово предизвикателни. Очаквайте затишие по време на работа. Но предимството е, че имате повече свободно време.

Скорпион

Хората, родени под знака на Скорпион, ще покажат постоянството си през новата година. В кариерата си ще срещнете трудности при общуването с колеги. Хороскопът съветва в този случай да общувате с тях колкото е възможно повече. През втората половина на годината ви очакват изненади в личния ви живот. Ще се появи някой, с когото се чувствате защитени. Семейните Скорпиони могат да имат афера отстрани или просто флирт, който се превръща в приятелство. Ще прекарате зимата със семейството си. Всички трудности, които донесоха последните месеци, ще бъдат разрешени и ви очаква заслужена почивка.

Стрелец

2022 ще бъде знакова година за Стрелец по отношение на отношенията. Някой от миналото ще почука в живота ви и ще трябва да разберете дали той заслужава вашето доверие. Януари ще бъде месец на промяна. От предходната година ще донесете със себе си някои нерешени въпроси, към които ще трябва да се върнете. Стрелецът ще живее доста активно през 2022 г. Във всеки случай ще имате период на удовлетворение, който наистина заслужавате, след като преодолеете всички трудности.

Козирог

Най -значителните промени през тази година ще се случат в любовната сфера. Ще трябва да се изправите отново пред трудностите, които са ви притеснявали в миналото. Този път обаче трябва да успеете да ги разрешите. Ще станете добър наставник за вашите близки. На работното място се опитайте да не се разсейвате от клюките, които циркулират около вас – това може да повлияе негативно на работата ви и дори можете да загубите позицията си. В края на годината се препоръчва да се обърне специално внимание на здравето.

Водолей

Хората, родени под този знак, са склонни към нерешителност, но често ще изпадат в ситуации, които изискват ясна и твърда позиция. Хороскопът предупреждава за прибързани заключения и действия през 2022 г. През първата половина ще почувствате силно желание за успех. Липсата на мотивация за постигане на всичките ви цели ще изчезне. Тревожността може да се появи през есента. Не се страхувайте да споделите мислите си с приятелите или партньора си. Водолеите естествено са по -оттеглени, но ако успеете да преодолеете това, ще почувствате облекчение.

Риби

2022 г. ще бъде истинско предизвикателство за Рибите. На работното място и в личния ви живот ще има пречки по пътя ви, които ще трябва да се справите с присъщото ви спокойствие. Първата половина на годината ще бъдете претоварени с работни задължения и едва ли ще намерите свободно време за себе си. През следващите месеци обаче съдбата ще ви възнагради надлежно за това. Летните месеци прекарват предимно с приятели. След тежък период заслужавате почивка. Зимните месеци ще бъдат спокойни. Ще имате добро финансово положение. Това ще повлияе на любовния ви живот да процъфти.