Росен Желязков с голяма новина за нов пост на Борисов след изборите

„С номер 32 ГЕРБ тръгва към предстоящите парламентарни избори с надежда, оптимизъм и отговорност“, това каза бившият транспортен министър и народен представител от ПГ ГЕРБ Росен Желязков. Коментарът му дойде непосредствено след като стана ясно какви номера на бюлетините за изборите се паднаха на кандидатите за президент и партиите.


Росен Желязков, Снимка: Георги КОЛЕВ,

„Надежда, че в тези трудни, кризисни моменти, българите са разбрали кои партии са устойчиви и гарантират сигурността, кои сеят популизъм и кои партии се опитаха да внушат, че разрухата е единственото решение за промяната. В следващия парламент ГЕРБ ще бъде основен участник в едно управление, което ще гарантира и подкрепя промяна, която ще бъде със стъпки напред, а не с крачки назад“, допълни Желязков.

По думите му в предизборната кампания ГЕРБ ще заложи на плюсовете на партията.

„На минусите на популизма и отрицанието заложиха тези, които не съумяха близо една година да съставят устойчиво правителство, което даде възможност да се управлява без програма и виждане как българинът да живее по-добре“, каза Желязков.

Според него партиите на разрухата са тези, които изчегъртваха ГЕРБ. Той допълни, че лидерът на партията Бойко Борисов ще бъде народен представител.

„Нашият номер на изборите е 33 – лесно се помни. Това, което е важно за нас, е че социолозите ни дават ръст в последните месеци и ние ще направим всичко възможно в предизборната кампания да станем първа политическа сила, защото ГЕРБ са наш основен опонент и се готвим за конкретни законодателни промени, с които да въздействаме на негативното влияние на кризите“, заявиха пък от БСП.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ