Отмъщение от Отвъдното: Принц Филип нанесе тежък удар на Меган и Хари (Снимки):

Тежък удар от Отвъдното нанесе херцогът на Единбург принц Филип върху внука си принц Хари и съпругата му, Меган Маркъл . Съпругът на Елизабет Втора, който почина през април, индиректно успя да жегне херцозите на Съсекс с последната си воля. 

Меган Маркъл бебе

Въпреки че адвокатите взеха решение да засекретят за 90 години завещанието на съпруга на британската кралица, журналисти успяха да се доберат до доста пикантен факт, свързан с документа.

Позовавайки се на анонимен източник, медията съобщава, че херцозите на Съсекс не фигурират в завещанието на покойния.

 Предполага се, че подобно решение може да е свързано с множеството скандали около кралското семейство, в чието дъно стоят избягалите в Америка Хари и Меган. 

По-специално, обвиненията в расизъм, които Маркъл отправи в интервюто с Опра Уинфри, не направиха нищо за подобряване на отношенията между по-малкия син на принц Чарлз и неговия дядо.

Меган и Хари с Опра

Известно е също така, че приживе принц Филип е бил изключително разстроен от решението на херцозите да се преместят в САЩ. 

Очевидно всичко това е станало причина връзката между принц Филип, внука и съпругата му американка да се влоши толкова много, че херцогът на Единбург дори не спомене имената им в завещанието си. 

Въпреки това принц Хари може да се окаже несправедливо пострадала страна в дадената ситуация.

В края на краищата той винаги е казвал, че се отнася към дядо си с голямо уважение и принц Филип винаги е бил пример за подражание за него и брат му Уилям.  

принц Филип с Меган и Хари

Между другото, херцозите на Съсекс вече са запознати с последната воля на покойния. Меган Маркъл е изразила мнение, че това може да е грешка, а принц Хари е останал възмутен от чутото и смята решението на дядо си за несправедливо.