Апокалиптична прогноза за 2022 г. от астролози прочути по целия свят

Година, пълна с катаклизми, очаква човечеството, но най-трудната е проверката на знанията и изкуствения интелект, тъй като хората ще си помислят, че са по-умни от Бог, предупреждават гадателите.

Хората все още искат да знаят какво ги очаква в бъдеще, дори и тези, които не вярват в никакви прогнози. В отговор на молбите много екстрасенси, астролози, нумеролози, предсказатели, гадатели продължават да изумяват света със своите видения и открития, пишат световните медии. 

И така, българските езотерици тази есен отново се заеха с превода на катрените на средновековния предсказател Нострадамус.

Последният път, когато преводачите и преводачите на Нострадамус представиха своята версия в нов превод през високосната 2020 година. Прогнозата излезе разочароваща. Предсказателят предупреди, че светът ще бъде погълнат от поредица от катастрофални събития до 2025 г.

Сега езотериците на България искаха да „препрочетат“ катрените, за да разберат конкретни подробности за 2022 година. Българските гадатели „видяха“, че ще бъде направен сериозно покушение на живота на един от политическите лидери в Русия. Символът на САЩ – доларът – ще се срине и инфлацията ще излезе извън контрол. Между другото, съвсем наскоро американският президент Джо Байдън заяви, че САЩ могат да загубят икономическото си предимство в света.

Финансовият министър Джанет Йелън дори заяви: ако Конгресът не повиши тавана на националния дълг или не спре лимита за заеми, тогава страната може да банкрутира. Атонският старец Стефан Карулски обаче говори за падането на Америка, но не уточни дали това ще стане през 2022 г. или много по -късно. Сега българите са открили в записите на Нострадамус предсказание за световния глад и атаката на изкуствения интелект.

„На Запад се подготвя ужасна война, догодина ще бъде открита чумата, нито младите, нито старите, нито добитъкът ще оцелеят. Кръв, огън, Меркурий, Марс, Юпитер във Франция “, се превежда катренът.

Турският астролог Мурат Коюн също нарече 2022 г. година на трудни изпитания. В същото време той вярва, че всички страни ще я „преживеят“.

На свой ред в Иран старецът Салман Салехигударза, почитан от пророка, който живее в планините, предупреди миналата година хората за опасностите, които ги предупреждават, защото „Земята ще потърси отговорност за действията“. По-специално, ясновидецът говори за събуждането на вулкани на Изток. „И това няма да е Божията воля. Това ще бъде реакцията на Земята на това, което правим тук. И всяка година ще става все по-забележимо “, казва иранският старейшина.

През 2022 г. Русия, която Салехигударза нарича силна и непредсказуема, ще бъде изправена пред сериозни промени: нивото на духовност ще се повиши, което ще се отрази положително върху живота в страната.

„Русия ще може да преодолее бедността и с течение на времето всички хора, които я обитават, ще могат да получат възможност да правят това, което обичат. Руските предприемачи не само ще завиждат на света, но и ще са пример за това как да се прави бизнес“, смята старецът.

Днес обаче хората по целия свят са най -загрижени по въпроса – какво ще се случи с пандемията, когато коварният коронавирус спре да коси хората. 

Напоследък, съдейки по динамиката на коронавируса, COVID-19 чупи рекорди по смъртност. Астролозите не дават утешителни прогнози. Те казват, че пандемията няма да отстъпи през октомври и ноември. 

„Човечеството трябва да страда много, преди да премине в по -меката ера на Водолея“, казва астроложката Татяна Борш, уверявайки, че от 2022 г. ситуацията с коронавируса определено ще започне да се подобрява.

Обаче индийският тийнейджър Абиджа Ананд, който предсказа година преди избухването на пандемията, наскоро предупреди за нова заплаха – неизвестен вирус, срещу който всички ваксини биха били безполезни.

Превод