Соня неочаквано е аут от „Игри на волята“, призна за жестока лична драма! СНИМКИ

Соня Милева напусна „Игри на волята“, след като неочаквано трябваше да се бори за оставането си в екстремното шоу. Тя премери сили и най-вече психика с Елизабет и Елена, които заеха второ и трето място, и Мани, която се спаси първа, пише show.blitz.bg

Но не битките и напрежението в „Игри на волята“ са били най-тежки за Соня до момента в живота й. Тя преживява жестока лична драма, която и до момента разтърсва цялото й същество, която ще ви шокира.

„От един свят рязко попадаш в друг свят и не си оценил нищо. Чувството е странно, още не знам какво ми се случи. В битките никога не трябва да се подценява момента с късмета. Тази битка беше около три часа под жарко слънце и най-добрият участник може да се провали, да изпусне въжето, да изгуби баланс или каквото и да е.

undefined

undefined

В нашето племе нямаше подкрепа. Видях едни неприемливи черти в другите. Аз също не съм перфектна, имам своите недостатъчи и те са много, но в един момент реших да се отдръпна от така наречената женска близост. Имаше един период и в който трябваше да се адаптирам – към моя си живот, и видях плюсовете във всичко, което ми се случва“, споделя блондинката часове след отпадането си в интервю за Нова тв.
По време на участието й в играта обаче, в публичното пространство се завъртя една нейна доста секси и провокативна снимка, на която е вдигнала блузката си и демонстрира прелести. А човекът, разпространил кадъра, се оказва един от най-големите предатели за нея до момента.