Дневен хороскоп за 9 ноември-Близнаци-Печелите нов приятел, Скорпион-Очаквайте неочакваното!

Днешният понеделник ще бъде различен! Това не означава, че няма да има напрежение, но … всичко ще се случва както искате! Всичко ще бъде за добро и не си заслужава да се притеснявате, дали ще ви се получат нещата.

Сигурното е, че ще имате един хубав ден, въпреки, че някои от зодиите ще претърпят известни спънки и препятствия, все пак ще научат нещо от тях!

Овен

През този ден не изоставяйте приятел в беда. Ако обърнете гръб някому – цената може да е прекалено висока за вас. 

Телец

През този ден не се включвайте в рисковани начинания.

Съществува опасност някой да иска да се възползва от вас и добрината ви. 

Близнаци

През този ден ще спечелите нов приятел. Вероятно ще трябва да пожертвате нещо в името на новата придобивка. 

Рак

През този ден ще получите важно уверение. Ако игнорирате всички дребни и незначителни дразнители ще се уверите, че сте един много щастлив човек!

Лъв

През този ден не забравяйте за ваше обещание. Все пак, за да го изпълните, не игнорирайте други ваши задължения. Ще трябва да се справите с всичко наведнъж.

Дева

Този понеделник ще трябва да се примирите с липсата на водеща позиция. Най-добре сами я отстъпете, за да не страдате толкова. 

Везни

Този понеделник ще трябва да се поставите на нечие място. Опитайте да вземете всичко, което тази възможност ще ви предостави. 

Скорпион

Този понеделник очаквайте неочакваното. Бъдете подготвени за всякакъв развой на ситуацията. Не се предавайте лесно. 

Стрелец

Този понеделник ще ви струва, че цялата нечестност на света се е паднала на вас. Много скоро ще разберете, че това съвсем не е така. Заредете се с търпение. 

Козирог

През този ден не се опитвайте да изпреварвате събитията. Бъдете интуитивни и изчакващи. Това ще е печелившото ви поведение. 

Водолей

Този понеделник ще се сблъскате с необходимостта спешно да промените свой навик или да се разделите с вреден такъв. Дерзайте!

Риби

Този ден ще е ново начало за вас. Бъдете уверени и много смели. Очаква ви голяма промяна и трябва да бъдете готови за нея.