Симов: Още 2 такива изяви на Панов и няма да го изберат дори за домоуправител на панелка

Александър Симов от БСП искрено се забавлява с телевизионните изяви на кандидатът за президент Лозан Панов, както може да се убеди всеки в социалните мрежи. Ето какво написа той:

Още две телевизионни изяви на Лозан Панов и скоро няма да могат да го изберат дори и за домоуправител на някоя панелка в „Надежда“…

Късно вечерта снощи се престраших да изгледам цялото му синьо-зелено участие в БНТ вчера и все едно ме вкараха в пиеса на Бекет. Водещата го пита разни неща, но Лозан Панов си караше по списъка с опорни точки и назубрени клишета. И понеже пред нас имаме абсолютно монотематичен кандидат оказа се, че единственият проблем на страната е правосъдието.

Което (първи ще призная) е добър пълнеж за 6-7 минути разговор, но оттам-нататък се превръща в средновековно мъчение понеже има сравнително малък на брой начини да кажеш „съдебна реформа“ и „Гешев е мръсник“.

Тоест – Панов се очертава като тотален господар на космическата скука в надпреварата и съм убеден, че дори феновете му знаят, че ще е точно така. А в момента в който разтърсващо обяви ГЕРБ и ДБ за „естествени партньори“ знаех, че гледам най-зрелищното телевизионно сепуко в историята.

Време е десните да си признаят нещо. Лозан Панов е кандидат, който звучи прекрасно на хартия, но в реалността е като комикс. Идеята за Лозан Панов е по-добра от самия Лозан Панов и това е телевизионната трагедия на градското дясно.