„Къси шорти и нито грам целулит.“ 66-годишната Орнела Мути очарова Мрежата (Снимки):

За 66-годишната звезда на италианското кино Орнела Мути времето сякаш е спряло. Просто се възхищавате на тази стройна жена с великолепна фигура . Трудно е да се повярва, че след няма и пет години Орнела ще навърши 70. Изглежда красавицата е забравила за цифрите в паспорта си, наслаждавайки се на топлите есенни дни.

Орнела Мути крака

Мути се появи пред феновете в къси шорти, публикувайки снимка в социалните мрежи. 66-годишната актриса се похвали със стройни крака, на които всяка 20-годишна би завидяла.

Орнела Мути шорти   

Орнела допълни визията си с бяла риза и блуза с дълбоко деколте. Актрисата бе увила главата си със стилен шал, скривайки се зад слънчеви очила.

„Като момиче, Нито капка целулит, Уау, Орнела. Ти си красива “,„ О, каква дама “,„ Красива жена “,„ Зашеметяваща “,„ Кралица “,„ Хубава“,„ Не мога да повярвам, че си на 66 “,„ Каква баба! “ , „Прекрасна жена“, „Не мога да дойда на себе си след това, което видях“, „Сега определено не мога да спя“, „Идеално“, пишат верните почитатели на красавицата.

Орнела Мути по бански

Орнела Мути на 66

Ние също няма как да не се възхитим на младоликата актриса, която остава все така чаровна в седмото си десетилетие, както беше и на младини!