Астропрогнозата за ОКТОМВРИ: ОВЕН, започва важен период! РАК, голям успех! ДЕВА, изпозвайте възможностите!.

Октомври 2021 обещава да бъде по -стабилен от септември. Това е така, защото звездите и планетите ще бъдат в благоприятно положение и няма да променят често настроението си. Творческата им енергия ще ви помогне да сбъднете мечтите си.

Овен

За Овена започва много важен период, особено за тези, които все още са сами, но наистина искат да го поправят.

 Звездите ще помогнат на Овена да намери сродна душа, ще увеличи очарованието и харизмата му. Това ще се случи в началото на октомври. Единственото нещо, от което ще се нуждаят представителите на този знак, е да бъдат по -внимателни при избора на партньор. 

Що се отнася до работата, успех в тази област се очаква и за Овен. Особено си струва да се подчертаят представителите на професии, свързани с комуникацията. Астролозите казват, че командировките трябва да са успешни през октомври. Няма нужда да се страхувате от промяна на средата.

Телец

Телецът трябва да направи енергийно почистване у дома, за да се отърве от болести и неуспехи. Още в първите дни на октомври е важно да изхвърлите всички ненужни боклуци, да направите общо почистване и да пренаредите мебелите. Всичко това ще има страхотен ефект върху настроението и късмета. През втората половина на месеца можете да очаквате лек спад на енергията, но това няма да повлияе негативно на успеха ви.

Астролозите силно препоръчват на Телеца да не се забърква в конфликти, особено през третото десетилетие на месеца. Също така трябва спокойно да реагирате на критики от близките си. Те не искат да наранят – те искат да дадат ефективна обратна връзка и помощ. През октомври трябва да се обърне повече внимание на семейството и близките.

Близнаци

В любовната сфера Близнаците имат всичко в перфектен ред. През октомври самотни представители на знака ще срещнат по пътя си интересен човек. На всички, които вече имат връзка, астролозите препоръчват да прекарват възможно най -много свободно време до своята сродна душа. Можете да ходите заедно на пътувания и т.н.

През първото десетилетие на октомври е необходимо да се пазите от токсични хора, врагове. Във всеки случай ще трябва да бъдете внимателни. Не трябва да казвате на никого за плановете си за бъдещето, за целите и амбициите си.

Рак

Ракът през октомври ще бъде един от най -щастливите хора. Единственото нещо, което трябва да избягват, са скъпи придобивки и покупки.

На работното място Раците ще очакват голям успех, но само ако могат да се посветят изцяло на бизнеса. Мързелът и отлагането са най -лошите врагове на успеха в момента.

Късметът ще бъде до Раците, но трябва да се обърне известно внимание на здравето. Става въпрос за правилния начин на живот. Хората от този знак през октомври ще трябва да спазват режима и да бъдат изключително внимателни по време на шофиране. Астролозите също съветват да се обличате според времето и да не рискувате здравето си напразно, като се претоварвате с работа.

Лъв

За Лъв най -важната област ще бъде сферата на любовта и общуването. През октомври не можете да останете в самота дълго време. Можете да си вземете почивка от един или два дни, но след това отново трябва да се стремите към комуникация. Експертите ви съветват да се  доверите на любимия човек . Това е много важно, защото другата половина ще даде много полезни съвети.

От 4 октомври финансовото състояние на Лъв ще започне да се изравнява, ще се появят нови възможности на работното място и в бизнеса. Голям успех очаква представители на професии, свързани със сектора на услугите. Втората половина на месеца може спокойно да се изразходва за пътуване и пазаруване. Пазаруването може да ви помогне да се развеселите.

Дева

Девите трябва да се грижат за здравето и енергийните си нива. Преместването, пътуването или командировката ще бъдат отличен помощник в това отношение. Промяната на пейзажа е добра за енергия  и е много полезна за настроението и късмета. В края на месеца самите звезди ще дадат на Девата мощен заряд на бодрост и късмет, но в началото на октомври е по -добре да не чакате външна помощ.

Този месец трябва да използвате всяка удобна възможност да сключите мир с роднини, приятели, да поставите точките във взаимоотношенията със своята сродна душа. Експертите категорично съветват да не се притеснявате и да оставате в негативно настроение за дълго време. Трябва да забравим всички лоши неща, като освободим място за положителни емоции.

Везни

Финансовият сектор за Везни трябва да стане номер едно по приоритети. Трябва да си припомните за незавършен бизнес, както и да проявите максимална отговорност. От 13 октомври късметът ще започне да се усмихва на тези хора.  Везните също ще имат много силна интуиция през октомври.

Везните е по -добре да откажат да покажат връзката си, особено публично. На работа и у дома всичко ще се реши от само себе си, просто трябва да бъдете търпеливи. Няма нужда да реагирате на провокации с агресия, защото това ще доведе до много негативни последици. През октомври Везните трябва да посветят свободното си време на спорт, физически упражнения, но без сериозен стрес.

Скорпион

Почивката от всичко понякога е много полезна и за късмет и енергия . Точно това трябва да направите през октомври. Ако Скорпионите се чувстват уморени, по -добре се откажете от всичко и се отпуснете правилно. По време на почивка можете да се занимавате с духовни практики, да посещавате красиви места, да ходите на дълги пътувания.

През октомври можете да си вземете ваканция и не можете да си тръгнете за няколко седмици, но направете почивка само за няколко дни. Това ще подреди чувствата и мислите в ред, ще ви помогне да погледнете света от правилния ъгъл. Това е чудесен момент да развиете таланти, да разширите кръгозора си, да придобиете нови знания и емоции. Не се паникьосвайте, ако плановете ви се объркат.

Стрелец

През първото десетилетие на октомври Стрелецът трябва да бъде внимателен, защото звездите и планетите ще принудят да излязат най -лошите черти на някои знаци на Зодиака , включително Стрелец. Това ще бъдат трудни дни, защото ще трябва да се борите със себе си, да преодолявате вътрешните бариери. Астролозите съветват да не се търсят лесни пари през първите няколко дни на октомври.

От 16 октомври за Стрелец ще започне период на голям късмет и успехи в бизнеса, работата и любовта. Ще бъде възможно да поемете няколко случая едновременно, но просто не е нужно да бързате с нещата. Струва си да останете съсредоточени и спокойни. Звездите съветват да не се спирате на оплаквания и да не се разстройвате за дреболии.

Козирог

Ако изведнъж плановете на Козирозите тръгнат надолу, не се разстройвайте. Трябва да вярвате в себе си и да продължите напред, независимо от цената. Интуицията ще бъде много полезна, особено ако Козирозите я използват в точното време. Не само негативните мисли ще отнемат щастието, но и някои опасни навици .

Последната седмица на октомври ще бъде много продуктивна и жизнена. Финансовите проблеми и проблемите на работното място ще бъдат решени много бързо. Астролозите съветват да се пазите от излишни разходи, да се борите с изкушението. През втората половина на октомври ще бъде много по -лесно да намерите общ език с другите.

Водолей

Октомври е идеалното време за спорт, физическа активност, пътувания и смяна на пейзажа. Всичко това ще има отличен ефект върху късмета и енергията на Водолея. Средата на октомври е чудесен период за обновяване на гардероба ви, работа върху собствения ви външен вид и стил. Можете също така да поправите стари неща този месец.

Астролозите силно препоръчват да не общувате с токсични хора и тези, които не харесват Водолея. В самия край на октомври самотният Водолей ще може да намери сродна душа и да започне нова връзка. Всеки, който вече е влюбен, трябва да прекарва повече време с любимия човек.

Риби

Това е много загадъчно и странно време за Риби. Звездите и планетите ще скрият някои важни неща от хората от този знак, давайки само някои намеци. От друга страна, звездите ще могат да дадат отговори на някои съдбоносни и важни въпроси. 

Периодът от 10 до 25 ще бъде добър за пазаруване и пътувания. Всеки, който тепърва започва нова връзка, е по -добре да не бърза с нещата. Влюбването ще помогне да се освободят скритите резерви на тялото и да се получи невероятен заряд на бодрост, да се увеличи креативността.