Бойко сензационно за кандидата за президент на ГЕРБ: До последния ден…. ВИДЕО

Да ме извиняват медиите, но ние няма да излъчим до последно кандидат. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на избора на ръководство на женската структура на партията.

„Особено след днешните изказвания на този служебен министър Минеков. Служебното правителство трябваше само да проведе честни избори, но те не спазват закона.

Ако искат с Рашков да дойдат и да ни изгонят. И тези жени днес да не знаят къде да си проведат конгреса. Надявам се с това брутално отношение към всеки, който не е с тях. Само се чу името на проф. Балтов и видяхте какво стана. 

Ние ще запознаем Брюксел. Няма да обявим до последно кандидата за президент, защото хората на Радев ни репресират – след бухалката Рашков, праща Минеков.

За мащаба на корупцията, казва Радев, съди по чуждестранните инвестиции. Само че тази година БНБ отчита рекорден срив на чуждестранни инвестиции. По времето на Радев“, каза Борисов.

Значи корупцията при Радев е придобила рекордни размери. Цитирам неговите данни и БНБ“, каза още Борисов.

Преките чужди инвестиции в страна до юли 2021 г. намаляват с 63,7% спрямо същия период през изминалата година. Чуждестранните компании продават бизнесите на български фирми и се изтеглят от страната. Това е промяната.

Затова винаги питам какво успешно направиха: план за възстановяване – нула, каза Борисов. Той подчерта, че са спрени и помощите за авиацията.

Да видим как се прави върховенството на закона.  Не е ясно как е станала промянат, кой я е направил и защо. Това е промяна по Раведкски. Лобистки текстове в актуализацията на бюджета. Затова беше този зор. С тези цени на тока, на газта, трябва да забравим за зеленчукопроизводството, подчерта той. Борисов каза още, че предстои да 

240 депутати плюс цялата администрация ходят без маски в парламента и издават заповеди хората да ходят с маски, а те богоизбраните ходят без маски и после искат Народното събрание да има авторитет, а вие тук ще се издушите с тези маски, Кацаров ходи без маска, възмути се Борисов.

Завидях на премиера на Норвегия. Те купиха същата ваксина и днес освобождават народа си от КОВИД-10. България седмици наред е първа по смъртност, никакви мерки не се вземат. Когато ние бяхме само за един ден първи по смъртност, това беше водеща новина на всички медии. Сега седмици наред сме водещи по смъртност и това вече не е новина, продължи лидерът на ГЕРБ.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ