НЕ трябва да ги носите в портмонето си: 5 неща, които мощно отблъскват парите и късмета от нас!

Всеки човек има портфейл/портмоне, но има някои неща, които са крайно нежелателни за носене в него. Това се дължи на наличието на признаци за това как определени действия носят финансов успех.

Носенето на различни предмети до парите често води до появата на отрицателна енергия, която блокира потока от пари. Следователно при такива условия е невъзможно да се разчита на натрупването на голям капитал.

Касови бележки

След като купуват различни стоки, хората често поставят в портфейлите си бележките, получени от касиерите. Но такива действия се считат за неправилни, тъй като се образува вакуум за информация, който гарантира блокирането на паричния поток. Ето защо е препоръчително незабавно да ги изхвърлите или просто да ги поставите в джоба си.

Фалшиви банкноти или монети

Някои хора са убедени, че единственият начин за набиране на финанси е с портфейл, пълен с пари. За тези цели те специално купуват хартия, които са фалшиви банкноти. Но всъщност няма полза от това действие, тъй като такива сметки нямат необходимата енергия. С тяхна помощ няма да можете да привлечете пари късмет. Ето защо е препоръчително да не съхранявате фалшиви банкноти в портфейла си. Това може да доведе до отрицателни последици, представени от намаляване на приходите.

Снимка

Много хора носят снимки на своите значими хора – деца или други близки в портфейлите си. Всяка снимка съдържа определена енергия на лицето, изобразено на снимката. Ето защо, дори ако снимката показва близък роднина, препоръчително е да не я съхранявате в портфейла си. Поради наличието на силна енергия, връзката между портфейла и собственика е нарушена.

Лекарства

Много лекарства се продават в специални хартиени торбички, които се побират във всеки портфейл. Хората, които често използват определени хапчета, често предпочитат да съхраняват тези лекарства директно в портфейла си. Това решение се счита за неправилно, затова е препоръчително да използвате отделен калъф или чанта за всички лекарства.

Стари банкови карти

Ако картата е изтекла, препоръчително е да я унищожите и да изхвърлите останалите. Но някои хора просто забравят да завършат този процес, затова носят стари карти в портфейла си. Подобни действия са причина за бедност и влошаване на финансовото състояние на човек. Често именно наличието на такива карти в портфейла е причината за спонтанни и нерентабилни заеми.