И Йорданка Христова реагира за скандала с Лили Иванова

„Възхищавам се от Лили. Нейната кариера е дълбоко осмислена и заслужава само аплодисменти“, това заяви голямата певица Йорданка Христова, която също неостана безучастна към огромния скандал след концерта на примата в Пловдив наскоро, пише „Стандарт“.

Спектакълът на Лили Иванова в Античния театър наскоро стана повод за пореден път България да се раздели на враждуващи лагери и да се изрекат много силни думи. Едните критикуваха голямата ни певица, твърдейки, че изпълненията й не са били на нужното ниво, докато други я бранеха.

Трети пък се възмущаваха защо публиката е толкова много предвид пандемията.

„В нашата страна всеки си говори и пише каквото си поиска. Това не е демокрация, а анархия! Цялата тази история се раздуха до такива небивали размери… Сякаш всичко друго ни е наред, че един концерт е развалил всеобщата идилия в държавата. За мен истината е съвсем различна.

Ние тук не сме научени да спазваме никакви правила. Всяка една норма се пренебрегва. Това е причината да сме на този хал. Вижте как се държат шофьорите по пътищата, това също е доста показателно“, коментира Христова пред столичен всекидневник.