Всички гледат невярващо: Кобрата скандализира с това решение! СНИМКИ

Боксьорът Кубрат Пулев изненадващо се появи до бившия бос на футболния ЦСКА Александър Томов. Лупи представи кандидатурата си за президент на България. Сред гостите на церемонията присъства и Пулев, който е рожба на боксовата школа на „червените“. В социалните медии веднага се породи дискусия, като мнозинството определя като скандално решението на Кобрата да подкрепи точно Томов.

Припомняме, че преди време Пулев обяви, че влиза в политиката, защото е разочарован от управниците и иска да допринесе за по-доброто бъдеще на родината. 

Поредната му крачка беше днес, когато европейският шампион по бокс в тежка категория и Спортист на България за 2012 г. посети УНСС, за да се запише в избраната от него магистърска специалност „Политика и бизнес“.

„От обучението си в УНСС очаквам да натрупам много нови знания, които да са ми полезни в бъдеще. Наясно съм, че тук професионализмът е на много високо ниво“, коментира Кубрат Пулев.

След попълването на документите той се срещна с проф. д-р Цветана Стоянова, зам.-ректор по институционално и бизнес сътрудничество и студентски политики, проф. Георги Янков, основател и дългогодишен ръководител на катедра „Политология” в УНСС, доц. д-р Елена Симеонова зам.-декан по учебната работа и в.и.д. ръководител на катедра „Политология“.

Те проведоха дискусия за политическата обстановка в България, пандемията и спорта. От страна на Кубрат Пулев на срещата присъстваха още Антоний Кадиев и Ивайло Гоцев.

Проф. Янков подари на Кубрат Пулев авторската си книга „Най-успешните български министър-председатели“ с персонализирано послание за него, а проф. Стоянова му връчи енциклопедията, издадена по случай 100-годишнината на нашия университет – „Министър-председатели, министри и висши представители на законодателната власт – преподаватели и випускници на УНСС“.

* Снимки: БУЛФОТО