Борисов бесен: Ще спра тази убийствена… ВИДЕО

Бившият премиер и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов пристигна в Пловдив. припомня, че по-рано днес се появи информация, че именно там той ще съобщи голяма новина. Очаква се Борисов да посочи кой ще е кандидатът на ГЕРБ за президент.

„Думата „власт“ не е хубава.

„Власт“ използва Радев“, каза Борисов.

„Къде щяхте да правите европейско първенство в Пловдив, ако не бяхме построили колодрума? Над половин милиард са влезли в Пловдив целево, а сега има за всички общини 100 милиона“, каза още бившият премиер.

„Ако зависи от мен сега ще спра магистрала „Тракия“, докато не сменят мантинели. В момента „Тракия“ е убийствена. 

Нека спорим с нашите опоненти как сме мислили и управлявали„, отсече Борисов.

С какво нашите опоненти доминират над нас, за да не сме горди с това, което сме направили“, попита лидерът на ГЕРБ и допълни:

Да продължават промяната? Та вие не сте почтени. Ако бяхте почтени щяхте да направите актуализация не на нашия бюджет, а да направите нов бюджет. Почтеност в политиката е да носиш отговорност.

Да залъгахте с тоя бюджет 2-3 сфери. А какво ще правите после?

„Ако не гласуваш за Румен Радев не си почтен!“ – това ли излиза? Кой може да си позволи от името на нацията и народа и да определя кой е „цвета“ и кой не“.

„Сега спряха поръчка… Да ти спрат милиони заради „недоразумение“, то това означава, че си некадърен. Дойдат ли Радев и социалистите една по една програмите падат“, категоричен бе лидерът на ГЕРБ.

„Приказен град е Пловдив. Любимият ми град“, призна Борисов.

До Нова година ви гарантирам, че туроператорите няма да видят една стотинка, заради това, че са толкова неграмотни в правенето на управленски неща, че са приели лобистки текст„, категоричен бе Борисов.

„Увеличение на цените на тока – 300%. Искам, но в кавички, да продължим промяната, за която ние не искаме да сме част, а искаме да продължим градежа на градовете и селата.

Цената на тока я изпуснаха в полза на разни бизнесмени. Цяла Европа пълни стадионите, а Пловдив ще ги затваря заради некадърността на Кацаров и Радев – точка. Даже ще играете на тъмно заради цената на тока.

Пламен Узунов и Копринков – тея пловдивски герой управляват държавата„, категоричен бе Борисов и допълни: „Радев уби Севера и Северозапада“.

„Всички бордове се увеличиха. Е, почтено ли е? А говориш за намаляване на администрацията. Това ли е промяната? Е, в живота като ти кажат, че си се променил, то обикновено е за лошо“, каза още бившият премиер.

„София трудно ще направи детска болница – много баби, хилаво дете, но в Пловдив може да стане.

Ако искат да продължи хаоса и да им пеят „Ние сме войници и сме си на своя пост“… то ще дойде това време, при това скоро.

Те унищожиха ваксинационния план, те уплашиха хората, а сега се сетиха да рекламират ваксините. Другите държави дори силово го наложиха – ако искаш да работиш, то се ваксинираш.

Сега при тия данни за коронавируса у нас ще ни затворят силово.

Целият зор на актуализацията на пенсиите е да кажат „Бойко даваше по 50 лева, а сега тия по 100″. Непочтеността е, че го направиха до Нова година“, ядоса се Борисов.

„Искахме да се броят разписките от изборите, а те какво направиха – назначиха си някакви 4 човека. Кой ще ги гледа тези? Аз на Рашков не вярва, на Радев не вярвам“, каза още бившият премиер и допълни: „Къде е тази съкровена мечта за честни избори на Рашков и Радев?„.

„Аз в нито една сфера не видях промяна, освен, че взеха на Гешев шофьора„, категоричен бе Борисов, който допълни, че чуждестранните инвестиции у нас спадат по време на сегашното управление.

„Радев ни обвиняваше, че по време на нашето управление е имало спад на инвестициите заради корупция. Добре, ако е така ще се извиним,

Но сега вие се извинете два пъти, че за два месеца доведохте до двоен спад на инвестициите у нас“, призова Борисов.

„Ние ще се съобразим с вота на хората. Ще бъде изключително активни за това да се направи правителство – с нас, без нас… трябва да има правителство. 

Но не може да те класират шести и да кажеш, че хората искали това“, каза лидерът на ГЕРБ по повод бъдещите избори.

За политическите мераци на бившите служебни министри Асен Василев и Кирил Петков той заяви:

Изпитвам светли чувства към тази партия и тези хора. Считам, че това е мъжко. Както направи Слави Трифонов – направи партия и отиде на избори. Ето сега и те излизат на избори – това е почтена постъпка – да излязат да се заявят.

Но да не стане като вица за Тито и бившата Югославия.

Вицът е, че когато Тито като кара колата си дава десен мигач, но завива на лято – така е леви и десни политики като ги объркаш.

Дано не стигнем до съдбата на Югославия… Да се надяваме, че няма да стигнем до там и пак Пловдив да е съединението.

Направиха ни много компромати – партията и аз трудно го преживяхме, но…“, призна Борисов.

Той коментира, че към Пловдив пътувал с „Шкодилака“ си: „Така го наричам, че една пловдивска репортерка ми направи забележка, че „Шкодичка“ било много дребно“.

„Трябваше ни една година, за да оправим вересиите на Орешарски – май така ще трябва да стане и сега. Ако задържим така пенсиите, то трябва да вдигнем данъците. Гадно е да говориш така преди изборите, но ако си почтен трябва да го направиш“, категоричен бе Борисов.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ