Виктор Николаев изби рибата с шега след жестокото българско посегателство в Карнак

Виктор Николаев и Мира Иванова са сащисани след поредната излагация от страна на нашенци. Както вече разкри, българи са надраскали с буквите си в Хипостилната зала в Карнак.

Кошмарната постъпка стигна до ушите и очите на двамата водещи на „Здравей, България“ по Нова ТВ, които хумористично в крайна сметка опитаха да оправдаят невъзпитаните, но влюбени българи.

„Това е религиозен център в Египет, но любовта е по-важна, не признава никакви граници“, пошегува се иронично Николаев.

припомня, че .
Двамата водещи наистина бяха разочаровани от постъпката и дадоха още примери, когато българската простотия не е признавала граници и е лъсвала по подобен начин в чужбина. 

Николаев припомни, че с надпис “Локо 2019” осъмна Хеопсовата пирамида, а на мемориалния комплекс в японския град Хирошима бе изписано „Локо София“.

Колизеумът в Рим преди това стана жертва на българския футболист Благой Георгиев, който през 2015 г. беше хванат да изписва името на тогавашната си годеница Есмер. Българи изписаха със спрей имената си Красимир, Даниела, Миглена… на Метеора.

През последните години има редица заведени дела срещу български туристи, който са се опитали да увековечат имената си и любовта към своята любима, надрасквайки инициалите си върху световни забележителности.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ