Най-кармичното Пълнолуние за 2021 г.: Ако сте от огнените знаци ОВЕН, ЛЪВ, СТРЕЛЕЦ преобразяване на Кармата!

Пълнолунието е специално време, когато енергията на нощното светило е особено силна. През септември 2021 г. това събитие ще се проведе на 21 -ви и представителите на зодиакалните съзвездия трябва да се вслушат в съветите на астролозите да прекарат този ден без проблеми и караница.

 

Овен

Овенът на пълнолуние ще има по -лоши ситуации от останалите знаци.

 Космическата енергия ще бъде агресивна и импулсивният Овен ще трябва да ограничи бушуващата енергия, за да не си навлече проблеми . Астролозите препоръчват да се изоставят конфликтите и да се изяснят отношенията, както и да се отложат смелите идеи до по -благоприятно време.

Телец

Астролозите препоръчват на Телец да се откаже от идеята да купи нещо, особено ако разходите са спонтанни. В деня на пълнолунието неразумните разходи и рисковите инвестиции могат да се превърнат в сериозни финансови проблеми , което означава, че паричните транзакции трябва да се извършват с повишено внимание.

Близнаци

Близнаците в деня на Пълнолунието ще имат много идеи, но е малко вероятно те да успеят да ги съживят всички. Проблемът с Близнаци ще бъде въпрос на избор и астролозите препоръчват да отделите време. Приоритизирането добре и не бързането ще бъде печеливша стратегия и ще доведе до успех, а не до разочарование.

Рак

Раците ще бъдат податливи на промени в настроението, което може да не повлияе най-добре не само на благосъстоянието, но и на отношенията. Астролозите им препоръчват да практикуват йога или медитация, за да приведат чувствата в баланс и да не станат заложници на негативни емоции.

лъв

Лъвовете във вторник ще се нуждаят от цялата сила на волята, за да устоят на изкушенията и капризите. На този ден астролозите отбелязват повишаване на настроението, но такава еуфория е опасна за сериозни бизнес и финансови транзакции. Във вълна от емоции, Лъвовете може да не забележат съществени подробности и това ще доведе до проблеми.

Дева

Пълнолунието на Дева няма да създава проблеми, ако спрат да стесняват хоризонтите си и виждат само това, което се случва под носа им. На този ден знаците на съдбата ще посочат нови пътища на развитие и те трябва да бъдат забелязани, за да не пропуснат отличните шансове за привличане на щастие.

везни

За Везните Пълнолунието може да се превърне в много проблеми, ако те не могат да се контролират и се съмняват в собствените си сили. Опасността на този ден е влиянието на манипулаторите, което може да направи живота много труден за тези, които не могат да защитят границите на личното пространство . Астролозите препоръчват на Везните да бъдат по -уверени и да не позволяват на никого да се намесва в живота им.

Скорпион

Астролозите препоръчват на Скорпионите на 21 септември да бъдат максимално честни, особено що се отнася до спазването на обещания. Забравата или желанието да се разчита на случая ще се превърне в скандали или конфликти, които в деня на Пълнолунието са изпълнени с прекъсване на отношенията.

Стрелец

В деня на Пълнолунието астролозите препоръчват да харчите енергия разумно: не се заемайте с няколко неща едновременно, Стрелецът рискува да загуби. На този ден е важно да се съсредоточите върху изпълнението на основните задачи, да бъдете последователни и да не бързате с нещата.

Козирог

Козирозите в деня на пълнолунието ще бъдат подпомогнати от любовта им към консерватизма. Този вторник те ще се нуждаят от баланс и спазване на правилата, за да не се спънат и да не заседнат поради импулсивни и необмислени стъпки. Астролозите препоръчват да бъдете търпеливи : не всички неща могат да се направят от първия път, но не трябва да се отказвате и да превключвате.

Водолей

За Водолеите вторникът ще бъде ден на изпитания, когато небрежност в бизнеса и отвличане на вниманието от работния процес не трябва да се допускат. Астролозите препоръчват използването на камъни -талисмани, за да привлечете късмет в бизнеса и да не правите грешки при вземане на отговорни решения. Също така е по -добре да ограничите финансовата дейност, за да не харчите твърде много, поддавайки се на убежденията на хитри продавачи.

Риби

Рибите ще бъдат повлияни от Пълнолунието и на този ден астролозите препоръчват да поддържат добро настроение с всички сили . Оптимизмът и волята за победа ще помогнат да се справите с много малки неприятности, които ще последват на всяка крачка. Рибите не трябва да пренебрегват талисманите на късмета, което ще помогне да се намери изход от трудностите.