Костадинов, ”Възраждане”: Ще управляваме България и ще накажем предателите!

Ние смятаме да управляваме държавата. Да, ние! Да, ние от ”Възраждане” ще управляваме държавата и смятаме да накажем тези хора, които допускат Америка да взима решенията вместо нас, българите.

Ще ги съдим за предателство, всички тези, които продават българската народност, които ни унищожават. Това коментира в ефира на бТВ Костадин Костадинов.

Научих от хора от службите, че съм подслушван, защото съм заплаха за държавата и за нейните институции. ДАНС са организирана престъпна група. Ние сме заплаха с това, че искаме България да бъде свободна и независима държава. Искаме да се управлява от нас българите, а не от някакво чуждо посолство, посочи той.

Не само аз, цялото ръководство на „Възраждане“ е подслушвано по този начин. Хората от Възраждане са най-сериозната заплаха за хората, които превърнаха страната в управлявана отвън и зависима територия, коментира той.

Настоящите COVID мерки вредят. Те са доказано безсмислени и точно поради тази причина не трябва по никакъв начин да бъдат налагани.

„Всеки ден в България умират между 200-300 човека и една голяма част от тях умират от много тежки хронични заболявания. Много е интересна статистиката за хората, които според официалните данни, са умрели от COVID-19.

Тя показва, че голяма част от тях имат тежки придружаващи заболявания. Никой не казва точно на каква възраст са хората, които умират. Това е много сериозен проблем“, добави той.

По думите на Костадинов безспорно тази болест (COVID-19) не е безопасна, както не е безопасен и всяка една респираторна болест и гриповете, от които също умират хора.

Партията ще се яви самостоятелно на парламентарните избори, а другата седмица ще обяви кандидата си за президент.

Костадин Костадинов намекна, че влиза в битката за президент.