Фасадата се пропука: Ето истината за перфектния брак на Меган и Хари! (Снимки):

За неприятности в уж перфектното семейство на принц Хари и Меган Маркъл отдавна се шушука в светските среди. Въпреки, че дават вид на идеалната двойка с хармонични отношения и семейно щастие , двамата всъщност са имали доста търкания покрай събитията, които ги прокудиха от Острова и ги изпратиха далеч на американския континент.

Сега спешното пътуване на принц Хари до Лондон не се отразява по най-добрия начин на отношенията му със съпругата му. 

Според информация в британската преса, по-малкият син на принцеса Даяна ще се наложи да проведе сериозен разговор с Елизабет II.

Тя била изключително разочарована и недоволна от начина, по който внукът й се държи в публичното пространство.

Запознати издават, че внукът на Елизабет II ще пристигне на Острова без съпругата си. 

Това определено е създало напрежение в отношенията на младото семейство. Съседи на двойката разкриват, че между тях са възникнали сериозни разногласия. И добавят, че не са ги виждали да се разхождат заедно на територията на луксозното им имение в Монтесито, не ги срещат и в Санта Барбара.

Меган Маркъл разходка

Освен това, по думите им, херцозите не прекарват времето си заедно, пише New Idea. 

„Нещата помежду им изобщо не са добре“, казва източник.

Съседите често забелязвали, че принц Хари остава в имението с кучето и малкия Арчи, докато Меган се усамотявала в луксозен ресторант на 5-звезден хотел, където работела от сутрин до вечер.

„Говори се, че Хари прекарва повече време с кучето и Арчи, отколкото с Меган, която избягва странното напрежение помежду им, като се мотае в ресторанта и организира социални обяди и срещи“, добавя източникът. 

принц Хари в Америка

Принц Хари се готви да излиза с колата без жена си 

Някои изключително осведомени жители на Монтесито смятат, че херцогинята се е преместила да живее в една от вилите до ресторанта.

Кралски биограф със страшна бомба за отношенията между Меган Маркъл и близките на принц Хари

„Виждат я там няколко пъти седмично. Местните започват да се чудят дали тя всъщност живее там!“, споделя още източникът. 

Въпреки че принц Хари може да е недоволен от настоящата ситуация, той не може да направи нищо.