Чорбанов за ваксинирането на Борисов: Шоуто не беше направено много добре

Аз подлагам на тежки съмнения артистичните качества на бившия премиер, моя гледна точка. Шоуто не беше много добре направено и още по-малко безсмислено, не смятам, че това по някакъв начин ще промени имиджа и настроенията на хората.

Това каза по повод ваксинирането на Бойко Борисов проф. Андрей Чорбанов.

„Фактът беше, че управлението, така нареченото управление на криза, беше изключително странно през изминалия период, в който той беше на власт. Затваряха се паркове, градинки, спираха се хората да ходят на Витоша, КПП-та се слагаха на магистралите.

Това беше на границата на безумието, всъщност беше породено най-вече от факта, че нямаше подходящи съветници и специалисти“, каза още той.

„Смея да кажа, че без да съм в никакъв случай така голям застъпник на сегашното управление в лицето на здравните власти, смея да кажа, че служебният кабинет в лицето на министър Кацаров е взел съветите на доста добри специалисти в областта на епидемиологията и вирусологията, бих казал най-добрите в точно тези две области.

Така че от тази гледна точка, по-скоро той се опита да направи най-доброто. Друг е въпросът, от наша гледна точка, че това, което се предлага като план, не е най-доброто“, завърши Чорбанов.